Ionut Sibinescu, presedintele ALDE Drobeta Turnu Severin acuza modul in care s-a organizat concursul pentru ocuparea posturilor de directori in scoli: "A fost un concurs facut in stil pompieristic!"

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 19:28
98 citiri
Liderii ALDE acuza conducerea Inspectoratului Scolar Judetean de modul in care a organizat concursul pentru ocuparea posturilor de directori in scolile din Mehedinti. Acestia spun ca in realitate exista niste interese care tin de politizarea sistemului de invatamant acum, in pragul alegerilor parlamentare.

,,Acest concurs pe care Guvernul tehnocrat l-a vrut, al directorilor de scoli, a fost un concurs facut intr-un stil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.