La Vella, clubul care tulbura linistea turistilor si patronilor din CLISURA DUNARII / IPJ MEHEDINEsI protejeaza cumva aceasta locatie?!

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 13:25
1328 citiri
De cand a aparut clubul La Vella pe clisura Dunarii, farmecul peisajelor, linistea cautata si dorita de catre turistii veniti din toate colturile tarii in Dubova, a disparut total. Patronii de pensiuni sunt exasperati de galagia boxelor care bubuie pe malul Dunarii si spun ca si-au pierdut foarte multi turisti care desi au venit pe Clisura Dunarii sa se relaxeze, au plecat mai obositi decat au sosit. Se pare ca in acest mic cuib de oltenasi s-ar desfasura si lucruri necurate, deobicei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.