Leon Danaila, geniul neurochirurgiei romanesti: "Cand operezi pe creier, daca nu te gandesti la Dumnezeu sa-ti trimita o mana de ajutor, bolnavul este pierdut"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Iulie 2015, ora 02:05
135 citiri
Acad. prof. dr. Leon Danaila este considerat in mediile academice internationale cel mai bun neurochirurg din Europa si figureaza alaturi de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului 21. Dupa 30 de ani de studii si cercetari a descoperit o noua celula in creier. "Mi-am ales cariera de medic pentru a darui cu generozitate si dragoste sanse de viata tuturor oamenilor suferinzi. Profesia medicala are o dubla origine: cereasca si pamanteana. Tara care nu are medici suficienti trebuie sa-si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.