Liderul PSD Turnu Severin rupe tacerea: "In momentul de fata in PSD Mehedinti nu conduce decat un singur om, si conduce dictatorial"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 05 August 2015, ora 15:38
183 citiri
Daca anul trecut, PSD Mehedinti a fost zguduit din temelii, dupa ce presedintele organizatiei judetene, Adrian Duicu, a fost arestat pentru fapte de coruptie, iata ca apele raman in continuare tulburi. Interimatul lui Aladin Georgescu, cel care a fost ales si presedintele Consiliului Judetean Mehedinti in locul lui Adrian Duicu, nu a reusit sa aduca acea stabilitate daca organizatia judeteana avea nevoie. Pentru alegerile de anul viitor a inceput numaratoarea inversa si iata ca membrii cu state ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.