Lucrarile de asfaltare a Bulevardului Portile de Fier din SEVERIN au fost DEMARATE / Primarul municipiului, Marius Screciu semnase oridinul de incepere inca de saptamana trecuta!

Miercuri, 09 August 2017, ora 13:28
72 citiri
Lucrarile de asfaltare a bulevardului Portilor de Fier au fost demarate. Asta, dupa ce, cu o saptamana in urma, primarul Seveirnului, Marius Screciu, semnase ordinul de incepere.

Constructorul si-a luat lucrarea in primire si a inceput prin a igieniza zona de vegetatie si prin scoaterea bordurilor. Pana in luna decembrie se vor finaliza lucarile de preluare a apelor, se vor monta bordurilor si se va turna balast, urmand ca in primava anului viitor sa se treaca efectiv la asfaltarea celor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.