Marius Screciu primarul Severinului: "Doresc sa aduc la cunostinta severinenilor cine se face RESPONSABIL de neasigurarea agentului termic in municipiu"

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 19:26
360 citiri
Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a tinut sa aduca cateva lamuriri cu privire la cine se face responsabil de faptul ca inca in oras nu a fost asigurat agentul termic. Din cauza contestatiei depuse de firma Alfa Ground procedura de reluare a furnizarii agentului termic este intarziata.

,,Doresc pe acesta cale sa aduc la cunostinta severinenilor situatia adevarata a termoficarii municipiului, deoarece cetatenii trebuie sa stie cine are responsabilitatea neasigurarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.