Marius Stoica, primarul municipiului ORSOVA: "Lucrarurile de modernizare a Parcului Dragalina vor incepe in cel mai scurt timp. Licitatia a fost atribuita"

Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 13:29
95 citiri
Lucrarile de modernizare a Parcului Dragalina din municipiul Orsova sunt pe cale sa inceapa. Licitatia a avut loc iar lucrarile privind reabilitarea parcului au fost deja atribuite. In aceasta perioada firma care a castigat licitatia urmeaza sa-si organizeze santierul iar mai apoi sa dea drumul lucrarilor.

,,La ultima sedinta de Consiliu Local am mai alocat acestui proiect suma de sase miliarde lei vechi, bani care s-au adaugat la cei sapte miliarde pe care ii aveam. Licitatia a fost atribuita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.