Marius Stoica, primarul municipiului Orsova: "Ma bucur ca, ASTAZI, consilierii locali, indiferent de culoarea politica, au cazut de comun acord, sa voteze REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE AL CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL DIERNA"

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 23:27
65 citiri
Dupa mai multe neintelegeri si discutii lungi pe tema proiectului initiat de primarul municipiului Orsova, Marius Stoica, cu privire la infiintarea unui Club Sportiv Municipal pentru echipa locala de fotbal Dierna Orsova, iata ca in aceasta seara, in sfarsit consilierii locali s-au asezat in linie dreapta. Alesii au votat, indiferent de partidul pe care il reprezinta, proiectul de hotarare care prevede ,,Regulamentul de Organizare si Functionare al Clubului Sporitv Municipal Orsova,,.

Dupa mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.