Marius Stoica, primarul municipiului Orsova: "Somez public operatorul SC Floricola sa nu se mai joace cu sanatatea orsovenilor si sa ridice gunoiul de la acestia!"

Marti, 24 Ianuarie 2017, ora 19:29
83 citiri
Primarul municipiului Orsova, Marius Stoica, a transmis un comunicat de presa, prin care ii solicita operatorului de salubritate din oras, SC Floricola SA, sa isi respecte contractul.

,,Somez public operatorul SC Floricola SA sa nu se mai joace cu sanatatea si integritatea orsoveanului ,sa respecte contractul incheiat cu fiecare cetatean , si sa ridice in cel mai scurt timp posibil gunoiul de la acestia ! Serviciul de salubritate nu este un mijloc de santaj la autoritatea publica locala , ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.