Marius Vasca, viceprimarul comunei Eselnita: "Problema materialelor pentru proiectul de modernizare a strazilor din localitate S-A REZOLVAT! Constructorul a livrat material de CALITATE!"

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 19:27
95 citiri
Zilele trecute, viceprimarul comunei Eselnita, Marius Vasca a anuntat ca a emis un ordin de sistare al lucrarilor de asfaltare din localitate si asta deoarece constructorul a adus materiale neconforme cu caietul de sarcini. ,,In data de 07.11.2017 constructorul a adus o cantitate de material VIZIBIL NECONFORMA cu caietul de sarcini al proiectului de asfaltare a strazilor din comuna Eselnita. In momentul in care am sesizat acest fapt am oprit verbal orice lucrare. Mecanicii utilajelor nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.