Ministrul delegat pentru Ape, Lucia Varga, a dispus un control la Mehedinti: "Aproape un milion de euro au fost aruncati pe malul apei in loc sa avem o lucrare care sa apere localitatea Sisesti"

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 00:47
181 citiri
Precipitatiile abundente cazute in ultimele 24 de ore in judetul Mehedinti au umflat apele raului Cosustea, care au mancat din mal peste 10 hectare de teren agricol la Sisesti.

Culmea este ca pe acest rau s-au efectuat lucrari de regularizare tocmai cu scopul de a proteja malurile de astfel de fenomene. Si pentru aceste lucrari de amenajare a cursului inferior al raului Cosustea Mare, comandate de Directia Apelor "Jiu", s-au cheltuit aproape 1 milion de euro, banii fiind asigurati datorita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.