Patania unui roman care a vrut sa taie un cires batran. "Functionarii ar trebui sa fie in slujba cetateanului, nu sa-l incurce"

Sursa: Adevarul
Marti, 25 Septembrie 2018, ora 16:02
161 citiri
Sa tai un cires in Romania poate fi o chestiune destul de complicata. Ne-o confirma un barbat din Mehedinti, care incearca de aproape un an sa taie un astfel de pom dintr-o cultura de vita de vie din apropierea casei sale. Medicul veterinar Petre Semenescu, actualmente pensionar, a solicitat in luna noiembrie 2017 Ocolului Silvic Tarnita, asa cum cere legea, o autorizatie de exploatare a unui numar de cinci arbori, mai exact un cires pasaresc si patru salcami, de pe proprietatea sa din comuna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.