REVOLTA PE FACEBOOK in urma cumplitului accident rutier de ieri, de la Bahna: "Sunt gauri imense pe acel drum. Era de asteptat sa se intample in orice secunda .....si nimeni nu face nimic"

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 13:29
334 citiri
Zeci de mesaje au fost postate in urma materialului publicat ieri cu privire la cumplitul accident care a avut loc pe drumul care leaga municipiul Orsova de Severin. Cetatenii sunt de-a dreptul revoltati deoarece in ultima perioada au loc accidente pe acest tronson de drum aproape saptamanal.

Ultimul, cel de ieri, a curmat viata a doua persoane. Oamenii spun ca vinovati de tragedii sunt cei care se fac responsabili de carosabilul drumului european.

Crissu Condescu: ,,Sunt gauri imense pe acel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.