Romanca din Anglia socata de preturile de acasa raspunde criticilor: "Daca doriti sa va aratati patriotismul, nu o faceti injurandu-ma. Faceti o schimbare"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Februarie 2018, ora 12:51
110 citiri
Claudia Gutulescu, o romanca originara din Drobeta-Turnu Severin, care traieste de mai multi ani in Londra, raspunde celor care au criticat-o pentru postarea de pe Facebook in care relata o vizita acasa, in Romania. Articolul "Romanca din Anglia, socata dupa o vizita acasa: "Am platit la hipermarket mai mult decat in Londra. Cum rezista acesti oameni?", publicat ieri in "Adevarul", a provocat peste 90 de comentarii. De asemenea, multe comentarii au fost postate pe pagina de socializare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.