Romanul care parcurge Dunarea inot de la izvoare pana la varsare: "Poporul roman are un ADN foarte puternic, trebuie doar redescoperit"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 August 2017, ora 15:32
61 citiri
Avram Iancu, bibliotecarul care si-a propus sa parcurga inot Dunarea de la izvoare pana la varsarea in Marea Neagra, a ajuns luni, 21 august, la Drobeta Turnu Severin, unde a facut un mic popas in zona istorica a municipiului dunarean. Dupa ce a parcurs inot 1800 de kilometri, bibliotecarul de la Petrosani a fost intampinat luni pe malul Dunarii, in dreptul Piciorului Podului lui Traian de la Drobeta, de primarul municipiului, Marius Screciu, si cativa severineni care apreciaza demersul acestui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.