Romica Valcu vrea sa devina SEFUL INDEPENDENTILOR din Consiliu Local - IATA insa cine este cu adevarat acest viceprimar: "UN OPORTUNIST, UN FALS SI FOARTE VIOLENT LA BEEsIE"

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 13:26
382 citiri
Grupul nou format de indenpendenti din Consiliul Local Drobeta Turnu Severin pune la cale planuri politice cat se poate de murdare. Ultimul exemplu este excluderea viceprimarului Marius Screciu, care a devenit incomod pentru colegii sai prin simplul fapt ca este un om iubit de severineni, deoarece se implica extrem mult in initierea de proiecte in folosul lor.

Cel care a venit cu ideea de schimbare este insusi primarul Constantin Gherghe, care se bazeaza pe camaradul sau Romulus Valcu (cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.