Situatia GUNOIULUI din ORSOVA sta in mana consilierilor locali: acesti vor hotari, saptamana aceasta, fie majorarea tarifului cerut de Floricola, fie serviciul propriu de salubritate din cadrul Primariei!

Luni, 22 Mai 2017, ora 13:27
55 citiri
Situatia delicata privind gunoaiele neridicate de luni bune de pe raza municipiului Orsova, poate fi rezolvata in aceasta saptamana, cand consilierii locali se vor intalni pentru a vota fie majorarea tarifului de salubritate, pret impus de operatorul Floricola, fie demersul infiintarii serviciului propriu de salubritate din cadrul Primariei. Asadar, decizia sta doar in mainile consilierilor, care trebuie sa hotarasca care este cea mai buna solutie pentru cetateni. Proiectele de hotarare vor fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.