Tragedia angajatilor de la Combinatul de Apa Grea aflati in greva foamei. Salariile nu s-au dat din mai: "Vreau sa muncesc in tara mea, nu sa ma duc sluga la altii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 07 August 2015, ora 15:26
138 citiri
Gheorghe Gheata este unul din protestatari. De cand se stie lucreaza in Combinatul de Apa Grea si nu se poate impaca cu ideea ca acest colos industrial isi va inchide portile in cateva luni. Avea 18 ani cand pe 27 iunie 1992 semna condica de prezenta in prima sa zi de munca in combinat, ca mecanic intretinere. Acum, se gandeste cu groaza ca la varsta de 42 de ani nimeni nu-l va mai angaja.
"Vreau sa muncesc in tara mea, nu sa ma duc sluga la altii, iar cei care au furat regia asta sa plateasca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.