Un angajat de la Combinatul de Apa Grea este de patru zile in greva foamei. "Domnul Ponta are copii, are cu ce sa-i trimita la scoala?"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 Septembrie 2015, ora 13:13
79 citiri
Salariatii RAAN au pichetat marti sediul RAAN pentru ca pentru ca administratia nu a respectat protocolul incheiat cu sindicatele in data de 10.08.2015, in care se specifica ca pana la 31.08.2015 toate drepturile salariale restante vor fi achitate la zi.
Mihaela Cozma, de 53 de ani, dispecer de productie la Combinatul de Apa Grea lucreaza aici din data de 1 octombrie 1987. La fel ca si colegii ei nu a mai primit salariul din luna mai. De patru zile a intrat in greva foamei si este hotarata sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.