Viceprimarul ORSOVEI, Aurelian Trusca, SURPRINS iesind din sediul POLITIEI / Acesta se pare ca a fost chemat la audieri in dosarul in care este vizat PRIMARUL STOICA care ar fi FORTAT consilierii sa VOTEZE dupa bunul sau plac!

Marti, 06 Martie 2018, ora 16:26
150 citiri
Abuzurile savarsite de primarul Marius Stoica dau de lucru politistilor orsoveni. Rand pe rand, la sediul politiei din Orsova, ajung zi de zi, reprezentantii administratiei publice locale si consilierii locali, intr-un dosar in care edilul Stoica este acuzat ca i-ar fi fortat pe consilieri sa voteze anumite proiecte de hotarare dupa bunul sau plac, insemnand chiar buletinele de vot.

Astazi a venit randul viceprimarului Aurelian Trusca, care a fost surprins iesind din sediul Politiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.