Victima primarului hartuitor de la Darvari: "Ma invita la Severin sa merg sa intretin relatii sexuale cu el, ca o sa fiu sefa de personal"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 16:25
276 citiri
UPDATE Judecatorul de la Vanju Mare a luat masura controlului judiciar pentru 60 de zile impotriva primarului de la Darvari. De asemenea, acesta a fost suspendat din functie si nu are voie sa paraseasca tara.
Primarul din comuna Darvari, Vasilica Ologu, a fost retinut miercuri pentru 24 de ore, iar astazi a fost prezentat la Judecatoria Vanju Mare cu propunere de arestare preventiva, pe numele sau fiind deschis un dosar penal pentru mai multe infractiuni de hartuire sexuala si folosirea abuziva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.