Virgil Popescu a fost validat ca presedinte unic PNL Mehedinti, iar Marius Balu pentru a candida la presedintia Consiliului Judetean Mehedinti

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 13:26
136 citiri
Marius Balu, fostul copresedinte al organizatiei liberale Mehedinti a fost validat in cursul zilei de ieri, de Biroul National al PNL, pentru a candida la presedintia Consiliului Judetean Mehedinti.

De asemenea, tot in sedinta BPN de ieri, s-a realizat si fuziunea conducerii PNL Mehedinti, ea urmand sa fie asigurata de catre domnul Virgil Popescu.

,,Este un prim pas pe care l-am facut spre definitivarea fuziunii, pentru eficientizarea actului de management, atat in PNL, cat si in viitoarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.