Mutare SOC! Un urias din Europa pune umarul la salvarea de la faliment a unei echipe din Liga 1: "Ne-am inteles, zilele urmatoare semnam"

Sursa: ProSport
Marti, 18 Decembrie 2012, ora 05:49
386 citiri
CS Turnu Severin e tot mai aproape de o colaborare cu Olympiakos Pireu, urmand sa fie sponsorizata de un grup de investitori greci.

"Cautam solutii pentru iesirea din impas, fiindca situatia financiara a echipei e destul de delicata. Mai sunt si alte cluburi in Liga I in situatia noastra, dar nu vrem sa desfiintam echipa.

Prin intermediul unui firme grecesti de management, incercam sa aducem un sponsor puternic la Severin si sa punem bazele unei colaborari cu Olympiakos Pireu. Pot sa va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.