Proiectul grecului s-a dus pe apa...Dunarii! Viceprimarul Screciu a dezvaluit motivele care au dus la rezilierea contractului cu directorul de marketing: "A adus doar 20.000 de euro!"

Sursa: ProSport
Marti, 26 Februarie 2013, ora 05:55
140 citiri
Inainte de Craciun, doi greci, care nu mai lucrasera in fotbalul romanesc, anuntau un amplu proiect de resuscitare a Clubului Sportiv Turnu Severin.

Dupa doar doua luni, directorul de marketing Nikoloas Koropoulis si-a incheiat conturile cu nou-promovata din Oltenia. De altfel, neatragerea sponsorilor care sa vireze in conturile clubului bani necesari pentru mentinerea echipei in Liga I a fost principalul motiv care a dus la ruptura dintre cele doua parti. Team-managerul Stathis Smyris a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.