Sevil Shhaideh: Suntem o familie puternica, dar avem doi copii si ei nu reusesc sa inteleaga ce se intampla

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 22:16
35015 citiri
Sevil Shhaideh: Suntem o familie puternica, dar avem doi copii si ei nu reusesc sa inteleaga ce se intampla
Foto: Hepta.ro

Social-democrata Sevil Shhaideh, prima propunere a coalitiei majoritare PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru, spune ca nu i-a fost usor, si nici familiei sale, sa treaca peste ultima perioada in care au avut loc amenintari la adresa sa, dar subliniaza ca nu va iesi din viata publica.

Ea mai spune ca are in spate ani de munca si merita sa muncesti pentru Romania.

Intrebata joi seara, intr-o emisiune la postul Romania TV, cum a perceput atacurile si amenintarile la adresa sa, Sevil Shhaideh a raspuns: "La adresa mea, normal, sa spunem, poate de asteptat. Ce a urmat dupa asa-zisele discutii, descoperiri, investigatii nu a fost normal. Nu a fost usor. Suntem o familie puternica, dar avem doi copii si pentru ei lucrurile care s-au intamplat in ultima perioada au un alt inteles, nu reusesc sa mai inteleaga ce se intampla".

Ea a relatat ca le-a spus celor doi copii sa stea linistiti, sa stea in casa, sa nu mai iasa afara, sa nu se mai uite la televizor.

"Am incercat, asa cum am putut noi, doi parinti, sa protejam doi adolescenti. (...) Eu nu sunt o functie in stat, sunt un om simplu, un salariat, nu am paza, nu am SPP, nu am avut nici cand eram ministru. Nu a fost usor pentru noi", a spus Sevil Shhaideh.

Intrebata daca s-a gandit sa se retraga din politica, din viata publica, ea a precizat ca a muncit multi ani si a sustinut ca "merita sa muncesti pentru tara".

"In conditiile in care pot sa lucrez, pot sa ajut, nu vad de ce as face acest lucru. Cand te duci acasa si te uiti in spate la toate realizarile, la toata munca pe care ai facut-o toti anii acestia, spui: merita, tara asta merita sa muncesti pentru ea. Sau cel putin asa gandim noi", a mai spus Sevil Shhaideh.

Referitor la modul in care a primit familia vestea nominalizarii si apoi a respingerii, Sevil Shhaideh a aratat ca informatia a venit de la televizor. Au fost "surprinsi, onorati, putin timorati ca nu inteleg ce inseamna aceasta responsabilitate", a detaliat ea.

In ceea ce priveste respingerea, "asta este, probabil ca asa a vrut Dumnezeu, mergem inainte", a mai aratat Sevil Shhaideh.

Citeste mai multe pe aceasta tema:

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea pentru functia de premier

Cine este sotul lui Sevil Shhaideh: A lucrat peste 20 de ani la Ministerul Agriculturii din Siria

Basescu l-a "atentionat" pe Iohannis ca sotul lui Sevil Shhaideh a lucrat 20 de ani in Guvernul sirian

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Sevil Shhaideh amenintata, #Sevil Shhaideh premier , #PSD