Averea lui Sevil Shhaideh, premierul propus de Dragnea: Are trei apartamente in Siria

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 13:09
24324 citiri
Averea lui Sevil Shhaideh, premierul propus de Dragnea: Are trei apartamente in Siria
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Sevil Shhaideh, propunerea PSD - ALDE pentru functia de premier, are un apartament de 47 de metri patrati, cumparat in 1994, si mai multe conturi deschise in 2007 si 2011. In plus, impreuna cu sotul sau, detine trei apartamente in Siria.

Conform ultimei sale declaratii de avere, din 8 iulie 2015, Sevil Shhaideh are un apartament in Constanta si aproximativ jumatate de milion de lei in conturi.

In plus, Sevil Shhaideh detine impreuna cu sotul sau apartamente in Damasc si Latakia, Siria. Acestea au suprafete de 95 metri patrati, 145 metri patrati si, respectiv, 180 metri patrati.

Conform declaratiei de interese, Sevil Shhaideh este actionar la Coremar si la SC Rosyr International SRL.

La sectiunea datorii, fostul ministru are trecut un credit de 60.000 de lei, contractat in 2012 si scadent anul viitor.

Sevil Shhaideh, care a fost timp de aproape 20 de ani director de servicii in Consiliul Judetean Constanta, dupa care ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in 2015, a castigat, in anul fiscal precedent, peste 300.000 de lei. Din acestia, 56.364 de lei reprezinta salariul incasat de la minister. 247.800 de lei a incasat ca membru al CIFGA (Comitetul Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari) la EximBank SA.

Citeste si de ce l-a enervat un jurnalist pe Liviu Dragnea, dupa anuntul propunerii pentru postul de premier, dar si cine e Sevil Shaideh.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Sevil Shhaideh avere, #Sevil Shhaideh case Siria, #Sevil Shhaideh apartamente Siria, #Sevil Shhaideh bani , #premier