Mesajul de la 3 dimineata al lui Sevil Shhaideh: Vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care conteaza

Joi, 22 Decembrie 2016, ora 11:51
39891 citiri
Mesajul de la 3 dimineata al lui Sevil Shhaideh: Vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care conteaza
Foto: Facebook/Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh, propusa de PSD si ALDE pentru functia de premier, a transmis un mesaj catre internautii care au postat pe pagina sa, miercuri, promitand ca va pune umarul pentru ca tara sa ajunga la "nivelul urmator".

Daca pana miercuri Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltarii Regionale, nu avea un cont de Facebook, la cateva minute dupa ce Liviu Dragnea a facut anuntul, au fost create nu una, ci doua pagini. Sevil Shhaideh a citit tot, iar la cateva ore dupa miezul noptii a postat si un mesaj.

"Am petrecut cateva ore citind aproape toate mesajele private primite. Va multumesc pentru sustinere si va garantez ca vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care conteaza pentru populatia acestei tari, fiindca doar impreuna vom putea duce aceasta tara la nivelul urmator!", a scris pe Facebook Sevil Shhaideh la 3 dimineata.

Mesajele primite au fost de toate felurile: de la unele de sustinere pana la unele injurioase, cu tenta rasista.

"Mult succes, doamna Sevil Shhaideh! Daca nu sunteti doar o marioneta a penalului Dragnea, cum spune toata lumea, aveti sansa sa fiti Merkel de Romania", i-a scris cineva.

"Succes doamna prim ministru si bunul Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce faceti! Noi, constantenii, va vom sustine. Tot ce conteaza este sa fii om; nu etnia conteaza, asa ca sa fie intr-un ceas bun!", a scris altcineva.

"Succes! Si va rog sa nu puneti la inima mizeriile extremiste care se scriu in contra dumneavoastra. Suntem multi romani, majoritatea dintre noi, care stim ca sunteti - si nu doar dumneavoastra, ci toti tatarii romani - nu doar romanca, ci chiar mai romanca decat multi dintre noi. Curaj si succes!", e un alt mesaj adresat lui Sevil Shhaideh.

Amintim ca Shhaideh, musulmana, este de etnie turco-tatara. Citeste mai multe despre Sevil Shhaideh si ce spune presa straina despre aceasta numire.

Nu toti internautii au fost la fel de amabili. "Doamna, nu sunteti compatibila, ati lucrat si lucrati si acum cu coruptii. In cine are incredere un corupt, decat intr-un alt corupt?!", scrie altcineva pe pagina sa de Facebook.

Anterior, imediat ce Dragnea a anuntat propunerea pentru postul de premier, Sevil Shhaideh a scris, tot pe Facebook: "21.12.2016 - O zi istorica! Zi in care Romania a optat pentru un nou inceput, intr-un mod diferit, cu fapte primand si lasand vorbele pentru a explica rezultatele ce vor urma sa vina".

Despre propunerea lui Dragnea pentru postul de premier, Klaus Iohannis a spus ca este o "propunere buna", dupa cum a transmis liderul PSD. Seful USR, Nicusor Dan, a spus si el ca presedintele "reflecteaza" asupra deciziei.

PNL si USR au protestat fata de propunerea PSD de premier, spunand ca, in realitate, Liviu Dragnea vrea sa conduca Guvernul prin interpusi.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Sevil Shhaideh premier mesaj, #Sevil Shhaideh mesaj romani numire, #Sevil Shhaideh premier, #Sevil Shhaideh Facebook , #premier