Afrodiziace naturale pentru o viata sexuala picanta

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 12:06
21078 citiri
Afrodiziace naturale pentru o viata sexuala picanta

Daca iti doresti sa fii implinit si pe plan sexual, sa experimentezi mereu senzatii noi, dar organismul simti ca nu te ajuta, esti lipsit de energie si nu poti face fata in dormitor, este cazul sa te gandesti serios la ce contine si, mai ales, ce nu contine dieta ta.

In niciun caz nu te repezi la cartofi prajiti si hamburgher. Alege cu atentie alimentele si vei vedea schimbari majore in dormitor, conform Ecosalon:

Cacao

Ciocolata este preferata femeilor, iar cea neagra, cu concentratie mare de cacao, contine stimulenti naturali care ajuta neurotransmitatorii sa fie in forma maxima. In plus, ofera si magneziu, care este bun pentru inima si libidou. Circulatia va fi mai buna si lucrurile vor functiona mai bine in dormitor.

Ardeiul iute

Daca iti place mancarea picanta, inseamna ca lucrurile sunt "fierbinti" si la tine in dormitor. Capsaicina, ingredientul activ din ardeii iuti, este o substanta care elibereaza endorfine si stimuleaza terminatiile nervoase, crestand rata batailor inimii.

Cardamonul

Nu foarte multa lume foloseste cardamonul in bucatarie, dar acesta este un foarte bun afrodiziac. Chiar si gustul sau este senzual, si contine cineola, care stimuleaza sistemul nervos.

Ghimbirul

Ceaiul de ghimbir iti va incalzi intregul corp si va face inima sa bata mai rapid, sangele sa circule mai bine si tu sa ai pofta de sex si energie pentru acesta.

Semintele de dovleac

Acestea sunt bogate in zinc, care ajuta productia de testosteron. Astfel, atat libidoul femeilor, cat si cel al barbatilor va creste.

Stridiile

Stridiile au si ele zinc din belsug, asa ca este de la sine inteles de unde a aparut reputatia lor de afrodiziace de prima mana.

Migdalele

Migdalele crude sunt pline de vitamina E, care creste poftele sexuale si ajuta organismul sa fie sanatos si energizat.

Usturoiul

Usturoiul contine alicina, care imbunatateste fluxul sanguin catre organele sexuale. Astfel, acestea sunt stimulate mai usor si placerea creste semnificativ.

Bananele

Bananele contin potasiu, care regleaza presiunea sanguina. O presiune sanguina ridicata poate provoca disfunctii erectile, asa ca trebuie sa eviti aceasta problema.

Telina

Telina contine andresteron, un hormon care creste energia sexuala in randul barbatilor. In plus, li se schimba mirosul corporal, oferind o nuanta subtila care atrage femeile ca un magnet.

Ginseng

Acesta normalizeaza nivelul hormonilor atat in randul barbatilor, cat si al femeilor, crescand atractia sexuala si puterea de a face fata in dormitor cat mai mult timp.

Guava

Guava este bogata in vitamina C si are foarte multi antioxidanti. Kiwi si fructele de padure au si ele aceasta vitamina, astfel incat fac glandele sexuale sa functioneze perfect.

Somonul

Somonul hraneste organismul cu acizi grasi omega 3, care previn problemele arteriale, imbunatatesc circulatia si astfel creste si dorinta sexuala.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#alimente crestere libidou, #alimente crestere pofta sexuala, #alimente viata sexuala activa, #alimentatie sfaturi viata sexuala, #crestere naturala libidou, #chef sex dieta , #afrodisiace