Cei mai tari amanti in functie de profesie

Sambata, 23 Mai 2009, ora 19:21
5177 citiri
Cei mai tari amanti in functie de profesie

Specialistii in informatica nu sunt doar foarte inteligenti, ci si foarte buni parteneri de amor, in timp ce instructorii de fitness nu sunt chiar atat de spectaculosi in pat, pe cat ar parea la prima vedere.

Cel putin asa arata un studiu realizat de curand pe 2.000 de voluntari britanici, barbati si femei, care a scos la iveala o mare surpriza: tocilarii ar trebui priviti cu mai mult interes de cei care isi doresc sa inceapa o noua relatie, scrie The Sun.

Rezultatele cercetarii arata ca specialistii in calculatoare sunt partenerii de sex cei mai altruisti, mai aventurosi si mai deschisi la utilizarea de jucarii sexuale, 78% dintre acestia declarand nu doar ca le apreciaza foarte tare, dar le si folosesc destul de des.

Si mai interesant este faptul ca 82% dintre IT-isti declara ca tin cont mai intai de nevoile partenerilor lor si abia apoi se gandesc la propriile lor dorinte.

Iar daca credeti ca un corp perfect inseamna neaparat si o partida pe cinste, mai ganditi-va o data.

Acelasi studiu releva faptul ca cei care lucreaza in industria de fitness sunt cei mai putini dornici sa guste din beneficiile utilizarii jucariilor sexuale, doar trei din zece folosind asa ceva in mod obisnuit.

Mai mult, acestia sunt si cei mai egoisti amanti, doar 41% dintre ei considerand ca partenerii au nevoie de mai multa atentie decat propria lor persoana.

In schimb, ei se situeaza pe primele locuri in clasamentul celor mai vigurosi si mai rezistenti parteneri de sex, dupa cum era de asteptat.

Iata clasamentul realizat in functie de raspunsurile primite:

Cei mai putin egoisti (declara ca placerea partenerului este cea mai importanta)

IT - 82%

Functionari - 74%

Sanatate - 70%

Fara job - 69%

Turism - 65%

Muncitori - 53%

Catering - 52%

Educatie - 50%

Afaceri - 49%

Sport si fitness - 41%

Cei mai dornici de sex (de cel putin 3 ori pe saptamana)

Functionari - 53%

Sport si fitness - 47%

IT - 38%

Muncitori - 36%

Catering -35%

Fara job - 31%

Turism - 30%

Educatie - 28%

Sanatate - 24%

Afaceri - 21%

Cei mai deschisi la nou

IT - 78%

Muncitori - 72%

Functionari - 70%

Educatie - 64%

Catering -58%

Turism - 56%

Fara job - 56%

Sanatate - 45%

Afaceri - 34%

Sport si fitness - 32%

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#parteneri sexuali job, #specialisti calculatoare sex , #amor