Recordul partidelor de sex, atins in noaptea de Anul Nou

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 23:05
4305 citiri
Recordul partidelor de sex, atins in noaptea de Anul Nou
Foto: The Daily Beast

Cercetari efectuate in SUA au demonstrat ca, din tot cursul anului, cele mai multe nasteri se inregistreaza in luna septembrie, iar ziua de varf a acestora este 16 septembrie - informeaza thedailybeast.

Vacanta cheama la sex

Intr-o analiza recenta, publicata in The Daily Beast, se prezinta chiar si un calcul din care rezulta nu numai luna si ziua, dar chiar si ora cand partenrii au sansa sa conceapa viitorul nou-nascut.

Deruland calendarul inapoi, este usor sa constatam, ca pentru multi tineri, vacanta de iarna constituie cadrul ideal, capabil sa-i provoace la jocuri intime.

Prin contrast, un studiu efectuat de Universitatea din Texas, a observat ca luna august este cea mai putin atractiva sub aspect sexual si, ca urmare, cel mai mic numar de nasteri se inregistreaza in aprilie, inainte de Paste.

Dupa unele ipoteze, frigul stimuleaza libidoul, iar caldurile il molesesc. Dupa altele, durata zilei-lumina are o influenta hotaratoare asupra atractiei dintre parteneri. Exista si ipoteza conform careia calatoriile de vacanta, relaxarea si sejurul la hotel sunt excelente chemari la sex.

Sezonul prezervativelor

In ce priveste nasterile, studiile au aratat ca, in timpul verii, calitatea spermei se deterioreaza, iar functia hipofizo-ovariana devine mai putin activa, probabil urmare influentei radiatiilor solare si a luminii. Iarna, dimpotriva, odata cu calirea fizica a organismului, se constata o revigorare a aparatului de reproducere.

De altfel, cuplurile sunt constiente de faptul ca, in vacanta de iarna, se produce o crestere a apetitului sexual si isi iau masuri din timp. In magazinele americane, vanzarea de prezervative creste spectaculos in prajma Craciunului, cand este de doua ori mai ridicata decat in luna august.

Fireste, relatia sexuala se poate produce la orice ora, dar un sondaj publicat in Journal of Circadian Rhythms arata ca majoritatea cuplurilor intervievate au preferat sa se dedice acestei indeletnicri intre orele 23 si 1 noaptea.

Cand nu mai ai nimic de facut, faci sex

In legatura cu aceasta, sexologul Carol Queen sustine ca sfarsitul zilei este momentul ideal pentru acuplarea sexuala. Atat pentru parteneri, cat si pentru eventualul copil care se va naste, este ideal aceasta sa se produca la un interval de cateva ore, dupa ce toate activitatile au luat sfarsit, orice preocupari au fost lasate de o parte, iar grijile au ost date uitatii. De altfel, exact asa ceva se petrece in vacanta.

Nu stiu daca, in Romania, a efectuat cineva studii privind frecventa nasterilor de-a lungul anului, dar specialistii in problemele zodiacului au comentat la televizor faptui ca in nici o zodie nu se nasc atatia copii, ca in zodia Fecioarei. Adica, tot prin septembrie.

Macar la sex sa ne asemanam si noi cu americanii, daca la altele n-am reusit inca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#sex Revelion, #sex Anul Nou, #partide sex , #amor