Cum sa ai o aventura grozava de-o noapte

Marti, 01 Martie 2011, ora 18:11
9674 citiri
Cum sa ai o aventura grozava de-o noapte
Foto: menshealth

Unele femei sunt dispuse sa aiba o relatie de foarte scurta durata, adica doar de o noapte, in care sa devina mai salbatice decat au fost vreodata, iar barbati doritori se gasesc destui.

Daca te numeri printre ei, citeste sfaturile de mai jos, reliefate de Men's Health, care te invata unde sa gasesti o astfel de femeie si cum sa procedezi ca totul sa fie bine.

1. Unde sa o gasesti

Locurile in care ai cele mai multe sanse sa dai peste o femeie dispusa sa aiba o aventura de o noapte sunt cele care indeamna la nebunie sau romantism, care fac hormonii sa o ia putin razna. Printre acestea se numara cluburile, complexurile turistice, petrecerile in aer liber (vara, eventual pe plaja), chiar si nuntile. De asemenea, poti specula orice situatie care crezi ca poate fi sursa unei asemenea experiente.

La petrecerile de serviciu sau la cele date in casa cuiva ai sanse mai mici sa iti faci astfel de cap.

2. Cum se poarta

O astfel de femeie incearca de obicei sa atraga atentia si sa aiba contact vizual insistent cu barbatii. Cauta femei care rad in mod excesiv, care danseaza lasciv si care se uita adesea in jurul lor - tocmai pentru a gasi un barbat care sa raspunda privirii lor. Desigur, nu este o garantie ca vei avea succes pentru ceea ce vrei tu, dar poti incerca sa te prezinti si apoi sa tatonezi terenul.

3. Ce isi doreste

Celor mai multe dintre femeile care vor o aventura de-o noapte le place sa joace rolul de seducatoare. Asadar, nu apela la arsenalul de replici spirituale, ci fii mai direct.

In plus, ai grija la postura si la mimica; aceasta este singura situatie in care o femeie judeca un barbat dupa cum arata in proportie foarte mare. Incearca sa ai o postura care sa denote siguranta de sine, un zambet placut si raspunde-i la flirturi si priviri.

4. Spune-i clar ce vrei

Aproape sigur stie si ea ca va fi doar o aventura de-o noapte, insa, daca vrei sa te asiguri ca nu te trezesti a doua zi cu zeci de telefoane (in cazul in care ii dai numarul tau), las-o sa inteleaga in mod clar ca nu vrei ceva mai mult de atat. Si ai grija sa faci acest lucru inainte sa ajungeti prea departe cu "actiunea".

Cel mai bine pentru tine este sa mergeti la ea acasa; acolo se va simti mai confortabil, mai libera, si, in plus, daca vrei, vei avea posibilitatea sa pleci dimineata devreme.

5. Cand sa te apropii

Momentul ar trebui sa vina cand iti sugereaza ea sau daca raspunde la sugestia ta de a merge intr-un alt loc, mai retras, mai linistit. Un gest care le face pe unele femei sa vibreze este acela de a te apropia pentru a o saruta, dupa care sa te opresti foarte aproape de buzele ei si abia dupa cateva secunde sa o saruti.

6. Cum sa te porti

Nu te pierde in conversatii. Poti in schimb sa ii faci complimente, sa ii spui ca este incredibil de sexy. Treceti la sarutat si dezbracat imediat cum ati intrat pe usa si nu uitati sa va protejati.

7. Cand sa pleci

Dupa ce v-ati facut de cap, intreab-o direct daca vrea sa mai ramai (in cazul in care si tu ti-ai dori asta). Spune-i ca te-ai simtit bine alaturi de ea, dar nu fa referiri la viitor, mai ales daca nu vrei si i-ai sugerat de la inceput acest lucru.

In cazul in care ai vrea sa repeti experienta, dar tot fara "angajamente", poti sa ii dai de inteles acest lucru si, daca simti ca si ea si-ar dori, lasa-i un numar de telefon sau o adresa de e-mail la care sa te caute cand vrea si ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#aventura noapte, #sfaturi aventura noapte, #aventura noapte fara griji , #aventura