Zece reguli de baza pentru o relatie noua

Sambata, 07 Martie 2009, ora 12:45
7345 citiri
Zece reguli de baza pentru o relatie noua

Inceputul oricarei relatii poate fi problematic pentru parteneri, care nu se cunosc inca atat de bine pentru a evita conflictele.

Barbatii nu ghicesc prea bine ce-si doresc sau de ce au nevoie femeile, iar acestea presupun ca sunt prost intelese sau ca nu sunt suficient iubite - si asa se isca conflictele.

Ca sa afli cum sa navighezi usor printr-o relatie aflata la inceput, citeste cele 10 reguli de baza intocmite de publicatia online Your Tango.

1. Oamenii au nivele diferite de toleranta in ceea ce priveste semnele de afectiune in public. Gaseste echilibrul pentru relatia voastra (va tineti de maini, va pupati, etc.) si incearca sa nu depasesti aceasta limita, daca vrei ca partenerul sa se simta confortabil cu tine in public.

2. Decideti inca de la inceput o zi a voastra pe saptamana. O veti petrece impreuna, fara a invita pe altcineva. Toata lumea este ocupata, asa ca atunci cand va puneti deoparte pentru voi o zi pe saptamana puneti baze sanatoase relatiei voastre.

3. Cand sunteti impreuna este grozav, insa atunci cand ajungeti ca gemenii siamezi nu mai e bine. Respectati spatiul persoanal al celuilalt si nu o luati in tragic daca va cere sa petreaca ceva timp singur.

4. Nu deschideti discutia despre viitor inca. Nimic nu sperie mai tare un tip decat perspectiva copiilor inainte de a realiza ca si-ar dori asta.

5. Incearca sa legi o prietenie cu prietenii lui/ei...Nu trebuie neaparat sa devii una din "gasca" lor, dar e placut sa vada ca te simti bine alaturi de prietenii sai.

6. ...Dar nu uita nici de prietenii tai. Nu renunta la ei doar pentru ca a aparut cineva nou in viata ta. Daca relatia cea nou se incheie la un moment dat, vei vedea ca nu mai ai pe nimeni in jur pe umarul caruia sa plangi.

7. Nu-i ascunde nimic. Bine, poate sunt episoade din viata ta prea ridicole sau jenante ca sa le reproduci, insa e bine sa-i spui despre fostul tau iubit inainte sa va intalniti cu el, din intamplare, pe strada.

8. Nu incepe o cearta cu el doar pentru ca s-a uitat la o fata draguta pe strada. Nici el nu ar trebui sa se enerveze pentru ca ai spus ca Brad Pitt e sexy. Nu e ca si cum exista sanse reale sa se intample ceva intre voi si partenerii "virtuali".

9. Aveti o relatie, deci ati depasit de mult faza intalnirilor "de o noapte". Asa ca nu e nevoie sa povestesti la serviciu despre ce ti se intampla tie in dormitor.

10. Nu-l forta sa ghiceasca ce vrei sa spui cand zici "E in regula daca nu iesim in oras de ziua mea". E mai bine sa fii sincera in legatura cu sentimentele tale, ca sa eviti conflictele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#sfaturi pentru cupluri , #cupluri celebre