Alimente care te ajuta sa functionezi mai bine pe plan sexual

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 18:13
27968 citiri
Alimente care te ajuta sa functionezi mai bine pe plan sexual

Nu exista un produs-minune care sa te faca mai viril peste noapte, mai ales daca tu ai probleme erectile grave, dar cu siguranta unele alimente pot preveni acest acest neajuns si ameliora situatia.

Asta se intampla deoarece unele produse imbunatatesc circulatia vasculara, dupa cum explica pentru Everyday Health dr. Firouz Daneshgari, de la departamentul de urologie de la Spitalul Universitar din Cleveland. Cauzele problemelor de erectie sunt de multe ori in stransa legatura cu o proasta circulatie la nivelul organului genital.

Iata ce alimente contin nutrientii potriviti:

Nitrati din legume potrivite

Legumele cu frunze verzi, precum telina si spanacul, imbunatatesc circulatia datorita nivelului lor mare de nitrati. Sucul de sfecla este si el foarte bogat in aceste substante care sunt vasodilatatoare, ceea ce inseamna ca ajuta la cresterea fluxului sanguin.

Chiar si medicamentele pentru disfunctii erectile sunt bazate pe acest element.

Flavonoizi din ciocolata neagra

Un studiu recent arata ca ciocolata neagra imbunatateste circulatia datorita flavonoizilor continuti, antioxidanti naturali din plante care protejeaza de toxine si ajuta la repararea celulara.

Ajuta in cazul persoanelor cu o presiune sanguina proasta si colesterol marit, ambele probleme contribuind la disfunctiile erectile.

Proteine din fistic

Un studiu recent arata ca barbatii cu probleme de erectie care au mancat fistic in fiecare zi pentru 3 saptamani au observat o imbunatatire clara.

Asta se datoreaza argininei, o proteina care ajuta la relaxarea vaselor, ceea ce duce evident la o buna irigare a organului sexual.

Zinc din scoici si crustacee

Scoicile au avut dintotdeauna reputatia ca ar starni cheful de amor, unul dintre principalele motive fiind acela ca au un nivel ridicat de zinc, care joaca un rol important in producerea hormonului masculin, testosteronul, prezent atat in organismul barbatilor, cat si al femeilor.

Antioxidanti din pepenele rosu

Pepenele are efecte pe plan sexual similare pastilelor de Viagra, dupa parerea unor specialisti. El este bogat in fitonutrienti, niste antioxidanti extrem de benefici pentru circulatie.

Desi pepenele este in proportie de 92% apa, acele 8 procente ramase au o actiune puternica in plans exual si la ivelul inimii.

Licopenul din rosii si grepfrut

Licopenul este unul dintre acei fitonutrienti buni pentru circulatie si, in consecinta, ajuta si in dormitor. Unele studii sugereaza ca este mai activ atunci este amestecat cu alimente uleioase, precum avocado.

Oamenii de stiinta spun ca licopenul din rosii si grepfrut previne si infertilitatea masculina, dar si cancerul de prostata.

Pe langa aceste produse, este bine sa consumi orice stii ca iti face bine la circulatie, daca nu vrei sa ai probleme in dormitor. Nu fugi de mure, mere, nuci, ceapa, ceai si vin rosu, insa pe cel din urma nu-l consuma in exces.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#alimente probleme erectile, #alimente erectie, #alimente viata sexuala buna, #alimente bune sex, #alimentatie disfunctii erectile, #afrodiziace naturale , #erectie