Ziare.com

Ai face sex pentru un milion de lire sterline?

Vineri, 26 Martie 2010, ora 21:59

   

Ai face sex pentru un milion de lire sterline?
Aproape o treime dintre britanici au recunoscut ca ar face sex cu oricine pentru un milion de lire sterline, releva un sondaj recent.

Restul au declarat ca nu ar accepta niciodata o asemenea propunere din partea unui strain, relateaza The Telegraph. 15% dintre cei intervievati au admis chiar ca s-ar angaja intr-o astfel de situatie si pentru 100.000 de lire sterline.

Acelasi sondaj realizat de Durex online pe 12.000 de subiecti a mai scos in evidenta faptul ca un britanic de rand are peste 5 parteneri sexuali de-a lungul vietii si face sex de 3 - 4 ori pe saptamana.

Sondajul a mai aratat ca trei din patru cupluri vorbesc despre fanteziile lor sexuale, jumatate din ele chiar le pun in practica, interpretand diferite roluri, iar aproape doua din trei persoane admit ca se folosesc si de putina violenta in pat.

Doua treimi dintre cei chestionati au recunoscut ca apeleaza la pornografie, 15% ca au incercat un menage a trois, iar 5% chiar au luat parte la orgii. 3% au ajuns chiar mai departe, facand schimb de parteneri.

A.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1765 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nevasta-me a facut sex cu un fustangiu, doar pentru un ceas de mana OMEGA!

la ce dracu sa te mai astepti?
Pentru 100.000 lireSterline, ar face sex toata Romania, iar pentru un Milion, Romania ar mai importa ajutoare din Asia si Africa.

 

Tinand cont ca sufletul omului este nemuritor,

alta este scara adevaratelor VALORI...!

Acel gen de sex se cheama curvie, curvia este pacat,

iar "plata pacatului este moartea", scrie in Biblie.

La Matei 16:26, citim urmatoarele:  
"Ce ar folosi unui om să caștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om in schimb pentru sufletul său?"

 

Hmmm

Si cum dracu se face ca mereu se ajunge la Biblie ...

Se ajunge la Biblie, fiindca nu există un alt indreptar sănătos și complet,

…iar omul cu capul pe umeri vrea să știe cum vede Dumnezeu lucrurile.
La 2 Timotei 3:16-17 citim următoarele:
Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca si invețe, să mustre, să indrepte, să dea ințelepciune in neprihãnire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvarșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor