Ai vise erotice ciudate? Afla ce inseamna acestea

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 08:44
6824 citiri
Ai vise erotice ciudate? Afla ce inseamna acestea
Foto: Dreamstime

Intr-un anumit moment, fiecare om a avut parte de visul lui special, cu continut sexual explicit. Indiferent daca visul a fost exotic si salbatic, ciudat si nelinistitor sau bland si romantic, intotdeauna exista un motiv pentru care oamenii au vise erotice.

Interpretarea viselor nu este o munca usoara. Totul este individualizat si o decodare corecta depinde, in mare masura, de om si de dorintele acestuia dintr-o perioada concreta a vietii. Visele sunt o fereastra a subconstientului nostru, dar, rareori, sunt ceea ce par. Este posibil ca un om sa aiba un vis erotic, dar, in realitate, acesta sa nu aiba nicio conotatie sexuala.

Doctorul psihitaru Shetty Shari, citat de Tialoto, ne ajuta sa intelegem ce inseamna visele erotice, explicand cateva situatii concrete. El spune ca, daca aveti un vis traumatizant care se repeta des si va impedica sa desfasurati o viata normala, numai un specialist poate repara aceasta problema.

Iata cateva interpretari ale visurilor recurente, care revin deseori si va fac viata un cosmar:

1. Ai o experienta pasionala cu cel mai bun prieten al tau sau cu seful tau. Aceasta ar putea insemna ca ei detin o calitate pe care tu, de asemenea, vrei sa o ai. In acest fel, subconstientul urmareste sa dezvolte aceasta calitate si la tine.

2. Sex in fata unei multimi de oameni. Acest vis ar putea avea doua interpretari. Daca visezi ca faci sex in fata unei multimi de oameni si iti faci griji, aceasta ar putea insemna ca esti ingrijorat de ceea ce cred oamenii de relatia de dragoste pe care o ai. Daca, in schimb, nu simti niciun fel de disconfort in timpul visului inseamna ca iti este dor de experiente sexuale inedite.

3. Visezi ca iti inseli partenerul. Daca visele erotice incep la scurt timp dupa ce te-ai casatorit sau logodit, aceasta ar putea fi o reactie la marea schimbare din viata ta. Acest lucru nu inseamna ca regreti decizia luata. Daca partenerul tau e ocupat foarte mult, intr-o anumita perioada, aceste vise pot insemna ca te simti parasit emotional.

4. Visezi ca faci dragoste cu cineva din acelasi pol sexual. Aceste vise nu sunt niciodata ceea ce par. De fapt, ele arata ca te mandresti cu masculinitatea sau feminitatea ta. Aceste vise sunt frecvente in timpul sarcinii, deoarece atunci corpul este intr-o stare de "super-femeie".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vise erotice interpretari, #decodare vis erotic, #ce inseamna vis erotic , #fantezii