Ziare.com

"Sexul" ciudat al lumii moderne ii ameninta pe tineri

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 09:27

   

"Sexul" ciudat al lumii moderne ii ameninta pe tineri
Tinerii au o noua metoda de a face "sex electronic" folosind telefoanele, prin care isi trimit poze indecente. Consecintele nu sunt tocmai placute pentru dezvoltarea lor si pot duce pana la acuzatii de ordin penal.

Sextingul, asa cum este cunoscuta metoda care consta in folosirea telefonului mobil in acest scop, a acaparat atentia unui procent de pana la 20% dintre tinerii americani, potrivit MSNBC. Metodele sunt diferite, unii trimitandu-si reciproc SMS-uri sau poze indecente.

Donald Strassberg si colegii sai de la Universitatea din Utah, SUA, au facut un studiu de profil si au tras concluzia ca liceenii sunt cei care recurg la "sexul" electronic. Ei au studiat 606 studenti de la o scoala privata din SUA. Aproape 20% dintre paticipantii la studiu au spus ca au imagini cu continut sexual explicit in telefon. Un numar dublu de tineri au afirmat ca au primit astfel de imagini.

Daca sunt prinsi, ei pot fi pedepsiti inclusiv de lege. In cazul in care persoana care apare in acele poze este sub 18 ani, acuzatiile pot merge pana la distribuirea de materiale cu continut pornografic ale caror subiecti sunt minori.

Autorii studiului sustin ca scolile ar trebui sa includa in programele de studiu cursuri prin care tinerii sa fie informati, iar astfel de practici sa fie tinute sub control.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4346 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"sex" dex

tinerii *** "sex electronic"? adica isi trimit poze "indecente"( adica poze cu fesele-n nisip)??
Partea buna e ca fetele nu pot ramane accidental insarcinate si "tinerii" sunt feriti de bolile inerente!!!
Pot doar lua cite un virus din cand in cand!
Daca e sa credem alte definitii petru a "face sex" A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. femei, cu un bărbat) a bate untul, a bubui banana, a se buli, a cădea la așternut, a se ciocăni, a se cobzări, a se cordi, a se culca, a se da de-a dura, a se da huța, a se da in bărci, a-și da in coapse, a o da la umplut, a-și da lana la scărmănat, a se da umplută, a face, a face huța-huța, a se formata, a se frige, a se ***, a se injecta, a se intinde, a juca popice, a lua măsuri și greutăți, a o lua in ***, a o lua intre picioare, a o lua sub coadă, a se parli, a pica la așternut, a se poști, a se priponi in făcăleț, a se pune capră, a se regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a sta, a sta cloșcă, a zgudui lapții cuiva.

 

sex electronic

isi trimit poze, se vad pe video-cam si se masturbeaza. Intre asta, intre cresterea alarmanta a homosexualitatii si altor "optiuni" sexuale, lumea tarilor supradezvoltate va fi tot mai degenerata. Si-atunci se reimprospateaza cu cei din tarile lumii a treia care au ramas "traditionali" si fac multi copii.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor