Ce ne face diferiti: Relatiile gay, la fel ca cele heterosexuale?

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 08:43
5730 citiri
Ce ne face diferiti: Relatiile gay, la fel ca cele heterosexuale?
Foto: Ae Ideas

Indiferent de sexul partenerilor, orice relatie are aspecte pozitive si altele, mai putin placute.

Astfel, relatiile gay pot fi bazate pe dragoste neconditionata si romantism, la fel cum se pot transforma intr-un calvar sau in rutina. Cosmopolitan prezinta o serie de aspecte care fac ca relatiile homosexuale sa fie la fel ca cele heterosexuale.

Si persoanele gay mint in relatii

Si persoanele gay pot pretinde ca sunt incantate de anumite programe TV, doar ca sa le faca pe plac partenerilor. Astfel, si relatiile dintre persoanele de acelasi sex se pot baza pe mici compromisuri sau minciuni nevinovate.

Toata lumea asteapta prima noapte de sex

Orice relatie incepe cu gesturi subtile precum datul unei suvite de par dupa ureche. Asa, trece o intalnire, trec doua sau chiar trei si se naste tensiunea de dinaintea primei nopti de amor. Astfel, indiferent ca partenerii sunt gay sau nu, in orice relatie exista tensiune si dorinta inainte de prima partida de dragoste.

Momentul cand trebuie sa ii cunosti prietenii

Toti avem prieteni atunci cand intram intr-o relatie, iar dupa o vreme partenerul de langa noi trebuie sa ajunga sa ii cunoasca. Acest lucru este stresant pentru celalalt, intrucat mereu va avea grija sa faca o impresie buna. Acest lucru se intampla si din cauza faptului ca parerile prietenilor pe care ii avem de mult timp au o influenta destul de mare asupra noastra.

Clipe prelungite de tandrete

Si partenerii gay au nevoie de momente de tandrete. Astfel, ajung sa leneveasca in pat, la caldura, in zilele in care afara este frig. Pana la urma, ce motiv ar fi sa se dezlipeasca de asternuturi?

Orice "fost" starneste o senzatie ciudata

Daca dupa cateva luni de relatie vezi ca fostul sau fosta il cauta pe partener, este imposibil sa nu experimentezi o senzatie ciudata. Daca il cauta la ora 2:00 noaptea, iar partenerul sau partenera ta ii mai si raspunde, atunci in mod cert se va isca o cearta. O astfel de situatie, din pacate, nu este conditionata de orientarea sexuala.

Mutatul impreuna

Dupa ce ati petrecut ceva timp intr-o relatie, vine acel moment in care decideti sa va mutati impreuna. Indiferent ca vorbim despre o relatie homosexuala sau una heterosexuala, mutatul impreuna presupune o serie de compromisuri, avand in vedere ca cele mai multe obiecte de uz comun si responsabilitati cotidiene trebuie impartite.

Si cuplurile gay isi iarta micile greseli

Chiar si atunci cand il lasi dezvelit pe celalalt noaptea in pat sau cand uiti sa bagi laptele in frigider, poti sa fii sigur ca celalalt te va ierta. Sunt de ajuns o simpla privire si niste ochi blanzi ca sa atingi inima celuilalt, iar caldura pe care o arati prin iertare, la fel ca si celelalte aspecte tandre dintr-o relatie, nu depinde de genul partenerilor.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#relatii gay heterosexuali diferente, #relatii homosexuali heterosexuali, #cuplu gay relatie , #homosexuali