Ce ii taie unei femei pofta de sex

Miercuri, 01 August 2012, ora 18:21
27217 citiri
Ce ii taie unei femei pofta de sex

Inainte era de ajuns sa va sarutati si ajungeati sa va smulgeti hainele de pe voi, iar acum trebuie sa va faceti programari, ca sa fiti siguri ca ajungeti si la sex, macar in weekend? Iar de vina nu e lipsa dorintei sexuale, cel putin nu a ta.

Din ce in ce mai multe femei sufera de un libidou scazut, majoritatea nebanuind care este cauza, conform Woman's Day. Iata care pot cateva dintre motivele pentru care nu mai rezonati ca pe vremuri in asternuturi:

Un dormitor dezordonat

Uita-te in jur si vezi cum arata dormitorul: este cumva plin de haine, carti si alte obiecte aruncate la intamplare? Este patul nefacut, iar asternuturile si pernele sunt aruncate la nimereala? Atentia femeilor este distrasa mult mai usor atunci cand fac sex, iar orice lucru care nu este la locul lui poate sa devina o problema.

Atunci cand toul este aranjat, in schimb, se instaleaza o stare de liniste, calm, femeia se simte chiar ea mai atragatoare si este mai dornica de a face dragoste.

Nu lasa niciodata facturile pe noptiera de langa pat, caci cu siguranta acestea va vor aminti de probleme.

Furia

Unul dintre motivele principale pentru care femeile nu mai vor sa faca sex cu barbatii lor este furia reprimata de-a lungul timpului, fie din cauza ca nu sunt ajutate prin casa, fie din alte cauze.

Incearca sa gasesti sursa acestui sentiment negativ, sa o rezolvi si vei vedea ca sotia va deveni brusc mai afectuoasa, apreciind grija ta.

Perfectionismul

Poate ca iubita ta este una dintre acele femei care isi face o multime de griji si vrea ca totul sa fie perfect. Ambianta frumoasa in casa, mancare pe masa, miros imbietor, momentul ideal... bineinteles ca in viata reala este cam greu sa se potriveasca toate deodata. Incearca sa o faci sa se amuze, sa scape de tensiune si sa ia totul ca pe o joaca.

Economia

Este foarte posibil ca recesiunea sa isi faca simtita prezenta si in dormitor. Amandoi va faceti griji in permanenta pentru ce va fi, planuri care nu ies, socoteli cu bani care nu ajung.

Este o abordare gresita aceea de a nu mai face sex din cauza grijilor. De fapt, dupa o noapte de sarutari fierbinti, amandoi veti avea o stare de spirit mai buna, o gandire mai pozitiva si poate chiar veti gasi idei pentru a iesi din impas.

Colesterolul ridicat

Un studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala arata ca exista o legatura stransa intre colesterolul ridicat si o viata sexuala nesatisfacatoare.

Colesterolul se lipeste de peretii arterelor, inclusiv cele din zona pelviana, astfel incat zonele intime ajung sa nu mai fie irigate cum trebuie si nici nu mai traspund la stimuli in mod optim.

Orice femeie ar trebui sa isi faca analizele in mod regulat, iar daca aceasta problema exista, e necesara o schimbare a dietei, fapt ce o va ajuta din multe puncte de vedere, inclusiv in ceea ce priveste viata amoroasa.

Anticonceptionalele

In mod ironic, pastilele care ar trebui sa va faca mai relaxati in ceea ce priveste viata sexuala si sa va scape de griji, va pot incurca.

Anticonceptionalele diminueaza pofta de sex. Daca aceasta este problema, o solutie ar fi ca femeia sa incerce un dispozitiv intrauterin, fara hormoni.

Probleme nediagnosticate de tiroida

Pe cat de mica este tiroida, pe atat de multe probleme poate cauza. Hipotiroidismul, pe langa ingrasare, caderea parului, o piele uscata si oboseala, poate sa duca si la un apetit sexual scazut.

Un simplu test de sange poate sa depisteze problema, ca mai apoi sa fie tratata.

Nu mai iesiti impreuna in oras

Daca nu ti-ai mai scos sotia la restaurant de multa vreme, nu este de mirare ca viata voastra intima nu este prea roz. In general, femeile care nu vor sa faca sex cu sotii lor simt o lipsa de apropiere afectiva, sufleteasca.

Scoate-o la un restaurant, cumpara-i un buchet de flori, fa-o sa se simta speciala, asa cum incercai la inceputul relatiei.

Femeia alapteaza

Sunteti bucurosi de micul ghemotoc adus acasa de la maternitate, care va face sa fiti o familie in adevaratul sens al cuvantului, dar apare un lucru neprevazut, pe care uneori barbatul nu il poate intelege: libidoul femeii scade.

Prolactina, hormonul responsabil cu lactatia, este responsabila, aceasta scazand cantitatea de estrogen din organism si ducand la uscaciune vaginala si lipsa apetitului sexual.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#libidou scazut femeie cauze, #libidou scazut motive, #lipsa chef sex femei, #apetit sexual scazut cauze , #libidou