Obiceiuri sexuale socante, din lumea larga (Galerie foto)

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 12:28
36159 citiri
Obiceiuri sexuale socante, din lumea larga (Galerie foto)

Sexul este ceva normal, practicat de orice om, dar in acelasi timp un subiect tabu din multe puncte de vedere.

Oricat de deschis ar fi cineva, insa, catre acest subiect, cu siguranta va fi uimit de unele obiceiuri sexuale din lume, potrivit Oddee.com:

Sambienii, trib din Papua Noua Guinee, si ritualul lor de baut sperma

Pentru a deveni barbati adevarati, barbatii sambieni trebuie indepartati de orice femeie la varsta de 7 ani si sa traiasca cu alti barbati pentru 10 ani. In acest timp, pielea le este strapunsa, pentru a scapa de orice "contaminare" a femeilor.

Din acelasi motiv le curge adesea sange din nas si vomita, din cauza consumului de cantitati mari de trestie de zahar.

Cel mai rau, probabil, este faptul ca trebuie sa consume sperma batranilor tribului, despre care se crede ca ofera putere si vigoare.

Atunci cand se intorc in trib, continua sa isi provoace sangerari nazale in acelasi timp in care nevestele lor se afla in perioada menstruatiei.

Mardudjara si ritualurile de taiere a partilor intime

Primul ritual de acest gen consta intr-o circumcizie barbara si ingerarea propriului preput de catre barbat. Dupa ce se vindeca, penisul este taiat si pe partea de jos, cateodata pana la scrot.

Picaturi de sange sunt lasate sa curga pe foc, pentru a fi purificat. De atunci incolo, barbatul va urina prin partea de jos a penisului, in loc de uretra.

Tribul Trobiand, unde oamenii incep sa faca sex la varsta de 6 ani

In acest trib nu exista inhibitii, fetele incepand sa faca sex de la 6-8 ani si baietii de la 10-12, din dorinta ambelor sexe, fara sa existe vreun stigmat social.

Poate unul dintre motive este acela ca femeile umbla topless, toti oamenii fiind extrem de sumar imbracati. In timp ce sexul premarital nu reprezinta o problema, este interzis pentru fete sa ia cina cu un barbat fara sa fie maritate cu acesta.

In Nepal, o comunitate unde fratii impartasesc aceeasi nevasta - tribul Himalaya

Acestia se confrunta cu o lipsa de pamant, astfel incat au probleme cu agricultura si fermele. Daca familiile ar avea mai mult de un fiu, fiecare cu pamantul si familia sa, ar avea probleme, asa ca mai multi barbati frati trebuie sa impartaseasca aceeasi nevasta si gospodarie, traind toti fericiti, fara sa imparta nimic.

Egiptul antic - faraonii care se masturbau in public

Oamenii din Egiptul Antic credeau ca pana si albia Nilului este intretinuta de Atum, zeul procreerii si al ejacularii. Astfel, faraonii trebuiau sa se masturbeze si sa ejaculeze in apa Nilului, pentru a-i asigura abundenta de apa.

Egiptenii erau atat de inspirati de acest fapt, incat in timpul festivalului zeului Min, care reprezenta potenta sexuala a faraonului, barbatii se masturabau in public.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ritualuri sexuale ciudate lume, #ritualuri sexuale sangeroase, #nevasta impartita frati Nepal, #circumcizie sangeroasa triburi , #mituri