Cum sa atingi orgasmul in cativa pasi simpli

Marti, 25 Iunie 2013, ora 15:39
7439 citiri
Cum sa atingi orgasmul in cativa pasi simpli
Foto: daily.goodcleanlove.com

Una dintre cele mai neintelese experiente umane este cea a orgasmului. Oamenii sunt adesea dezamagiti de lipsa climaxului in relatiile lor intime.

Este bine de stiut ca orgasmul incepe in creierul nostru. Odata ajuns la orgasm, corpul uman simte in intregime aceasta senzatie profunda de placere, scrie Care2. Iata cateva dintre principiile de care trebuie sa tii seama daca vrei sa ai parte de un orgasm perfect.

Excitarea porneste din creier

Ideea conform careia o experienta sexuala reusita incepe cu dorinta este gresita. In schimb, excitarea sexuala, un proces care incepe in creier, este cheia placerii noastre intime.

Aceasta dorinta de a ne apropia unul de altul este stimulata de simtul mirosului, el fiind folosit de toti marii cuceritori in ale amorului din istorie. Toate cuplurile au aunumite mirosuri care le excita si le cresc dorinta de apropiere sexuala. Ele pot fi date, in cele mai multe cazuri, de un parfum.

Lubrifiantul

Nu trebuie sa ne ferim de folosirea unor uleiuri speciale de masaj si lubrifianti pentru a ajunge la orgasm. Atingerea corpului celuilalt peste o suprafata pe care ai intins ulei de masaj este un gest erotic indicat si gustat de partener. Zona abdomenului sau cea interioara a coapselor reprezinta puncte asupra carora ar trebui sa ne concentram cel mai mult atentia in aceste momente.

Respiratia

Unii spun ca respiratia in timpul actului sexual este foarte importanta. Poti incerca sa ii schimbi ritmul pentru a obtine o reactie diferita a partenerului. Pe calea orgasmului perfect, sincronizeaza-ti respiratia cu a celuilalt si vei obtine rezultatele dorite.

Imaginatia

Dorinta sexuala este stimulata mult si de imaginatie. Daca ii spui si celuilalt ce iti imaginezi in legatura cu voi doi in momentele intime, sunteti pe calea atingerii orgasmului.

Multi se tem sa dea glas fantasmelor lor si nu ii spun partenerului ce le trece prin minte, aceasta fiind o greseala.

In plus, nu uita: nu te grabi si savureaza cat mai mult actul preludiului, caci o asteptare lunga are ca rezultat o eliberare mai frumoasa si intensa.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#atingere orgasm sfaturi, #trucuri orgasm, #orgasm relatie sexuala , #orgasm