Cum sa stii sigur daca femeia are orgasm

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 08:07
223178 citiri
Cum sa stii sigur daca femeia are orgasm

Probabil te gandesti ca o faci cea mai fericita pe iubita ta intre asternuturi, dar statisticile privitoare la satisfactia femeilor in dormitor nu arata deoc optimist. Multe spun ca se prefac a fi multumite doar pentru a nu-si deamagi partenerul.

Un studiu recent arata ca 87% dintre barbati cred ca femeia a avut orgasm la ultima partida de sex, in timp ce doar 58% dintre femei au dat acelasi raspuns. Cum sa stii daca iubita ta este implinita cu adevarat atunci cand faceti dragoste? Exista cateva indicii, conform Female First. Cu ajutorul lor vei intelege cand iubita se preface si cand este sincera:

Pare sa aiba sens comportamentul ei

Nu trebuie ca femeia sa spuna vorbe din care sa te faca sa intelegi ca esti cel mai dotat sau iscusit barbat care a trecut prin dormitorul ei. De asemenea, ar trebui sa-ti dea de gandit daca sunetele ei de placere sunt ritmice, prea "ca la carte", aproape semanand cu cele ale actritelor din filmele porno.

Este posibil ca in acest caz sa te confrunti cu o tentativa de a fi mintit. Femeile nu pot rosti fraze prea coerente atunci cand se apropie de orgasm, asa ca nici niste fraze foarte lungi si laudative la adresa ta exact cu cateva momente inainte de orgasm nu ar trebui sa te bucure, ci mai degraba sa iti dea de gandit ca se preface.

Te saruta intruna

Saruturile si mangaierile sunt esentiale in momentul preludiului, dar atunci cand se apropie orgasmul, nicio femeie nu va mai fi atat de afectuoasa, caci se va concentra sa atinga acel punct sensibil si pozitia perfecta astfel incat sa ajunga la climax. Daca vrei sa o saruti si ea intoarce capul, nu o lua personal, ci din contra, bucura-te, caci inseamna ca nu mai este mult pana la punctul culminant.

O expresie draguta, ca de poza

Daca te-ai uita la expresia fetei tale in timpul sexului, probabil ca te-ai speria si nu te-ai recunoaste. Asa ca nu te astepta nici la femei la ceva mai dragut. Mai degraba le vei vedea concentrandu-se de parca le doare o masea, decat cu un zambet fals de defilare pe covorul rosu. Prima expresie amintita este de foarte bun augur, ai incredere in acest lucru. A doua, insa, cel mai probabil denota falsitate.

Pozitia pe la spate

O femeie care spune ca a avut orgasm intr-o asemenea pozitie, mai ales in cazul in care nu a fost implicata nici stimularea clitorisului, cel mai probabil vrea doar ca partida de sex sa se termine mai repede si tu sa crezi ca ea a fost multumita. Nu prea are cum sa ajunga la climax din aceasta pozitie. Cele mai bune pozitii pentru ele sunt cea in care se afla deasupra barbatului si cea a misionarului, cu conditia ca zonele voastre intime sa stea cat mai apropiate una de alta.

Ai grija la semnalele transmise de corpul ei

Cand o femeie atinge orgasmul, se inroseste la fata, poate transpira, corpul ei tremura, ritmul inimii creste, tensiunea la fel si pielea este mai sensibila la atingere. Daca nu observi aceste lucruri, este posibil ca femeia de sub tine sa incerce sa te pacaleasca, lucru total gresit si care va va afecta in timp pe amandoi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex orgasm femeie, #indicii orgasm femeie, #semne orgasm femeie , #orgasm