Secretele sexului: Calea spre orgasmul multiplu

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 22:17
13453 citiri
Secretele sexului: Calea spre orgasmul multiplu
Foto: Men\'s Health

Experientele sexuale nu sunt intotdeauna cele mai reusite. Ele pot fi depasite, iar performantele imbunatatite, daca urmam cateva sfaturi date de specialisti in domeniu. Calea spre orgasmul multiplu nu este prea greu de urmat.

Important de stiut este ca unele zone erogene au un potential urias atunci cand sunt stimulate, scrie editia in limba engleza a publicatiei Men's Health. Totul trebuie facut cu atentie si tinandu-se seama de anumite zone erogene. Sfaturile sunt oferite de specialistul in probleme sexuale Ian Kerner, doctor in acest domeniu.

Stimulare, stimulare...

Calea spre un orgasm de neuitat este stimularea clitoridiana. Important de stiut este, de asemenea, faptul ca mainile barbatilor pot face minuni, in cursul unui preludiu, oferindu-i persoanei iubite momente de neuitat. Totul trebuie facut cu grija si cu cooperarea ambilor parteneri. Important este ca de la celalalt sa se primeasca un raspuns pozitiv, iar inaintarea sa se faca treptat.

Zone sensibile

Zona labiala detine si ea o sensibilitate importanta. Stimularea ei poate avansa cu inaintarea in zona intima, insa nu fara ca ea sa isi doreasca acest lucru si sa te incurajeze sa avansezi. Momentele de asteptare sunt si ele foarte importante pentru o experienta sexuala de neuitat. Multe dintre zonele foarte sensibile sunt la suprafata vulvei, partea externa a organului genital feminin.

Punctul G

Aceasta zona erogena a fost dovedita inclusiv stiintific, ea putand fi stimulata in mai multe feluri, inclusiv cu unele jucarii sexuale. Ultimele cercetari arata ca punctul G ar putea fi chiar baza clitorisului, asadar, ele trebuie luate in calcul impreuna. Orgasmul punctului G nu poate fi, astfel, separat de cel de origine clitoridiana.

Orgasmul multimplu

Unii spun ca sexul inseamna mai mult decat un orgasm. El inseamna chiar si orgasm multimplu, uneori. Femeile pot avea mai multe orgasme consecutiv, spre deosebire de barbati. Totul se datoreaza ramanerii fluxului de sange in zona pelviana, dupa ce femeia are un prim orgasm.

Zona clitoridiana are nevoie de putin timp pana la un nou climax. Este important ca preludiul sa fie reluat dupa primul orgasm, atentia fiind extinsa asupra intregului ei corp. Si nu uita imbratisarea de dupa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#orgasm multimplu femei barbati, #parteneri sex preludiu clitoris, #punctul g secrete sex , #orgasm
Comentarii