Ce poti face daca nu-ti place ca ai fesele plate

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 23:48
24975 citiri
Ce poti face daca nu-ti place ca ai fesele plate
Foto: Medisite

De fiecare data cand probati un pantalon sau un costum de baie, e posibil sa va incerce un sentiment de dezamagire, fiindca fesele sunt prea plate.

Daca simtiti nevoia de un sfat sau chiar cautati o solutie radicala pentru a nu mai avea niciun fel de complexe legate de posterior, Medisite va ajuta cu 5 sugestii:

Lenjerie de corp pentru a da impresia de fese bombate

Exista lenjerie de corp conceputa special pentru a da volum feselor. Disponibila in hipermarketuri sau in magazine de lenjerie, este foarte confortabila si conduce la un rezultat optim, pentru ca dispune de pernute din silicon (invizibile) incluse in tesatura chilotului (ca la sutien).

"Este un truc bun, dar numai in public", este de parere dr. Jean-Yves Ferrand, din Franta, specialist in chirurgie estetica.

Aplicati creme pentru volum

Cremele speciale pentru cresterea volumului si rotunjirea feselor se gasesc in magazinele mari sau in depozitele farmaceutice. Pretul difera in functie de produs.

Nu tebuie sa va asteptati la rezultate remarcabile. "Nicio crema cosmetica nu a facut miracole pana acum", precizeaza Jean-Yves Ferrand.

Injectati grasime pentru marirea fesele

Desi este o solutie mai radicala, chirurgia poate fi practicata atunci cand va obsedeaza fesele plate. "Exista lipofillingul (liposculptura), o tehnica foarte interesanta", explica chirurgul citat.

Sub anestezie generala, se preleveaza o cantitate de grasime de la solduri sau abdomenul pacientei pentru a o injecta apoi in fesele superioare. "Marele avantaj al acestei metode este ca niciun fel de corp strain nu este introdus in organism", noteaza practicianul.

In plus, posteriorul capata un aspect natural. Metoda necesita spitalizare 24 de ore, dupa care pacientul trebuie sa evite sa faca miscari prea solicitante din fese timp de o saptamana, "perioada in care grasimea se aseaza acolo unde trebuie". Cel mai bine este sa stati in picioare sau intinse.

Tariful depinde de practician, de cantitatea de grasime injectata, de clinica sau de multi alti factori.

Persoanele foarte slabe nu pot recurge la acest procedeu, deoarece nu dispun de cantitatea suficienta de grasime spre a fi injectata in fese.

Implantarea unei proteze pentru fese mai bombate

Din punct de vedere chirurgical, o a doua metoda folosita pentru a da volum feselor este introducerea protezelor in partea superioara a feselor.

Insa, tehnica isi are limitele sale. In opinia chirurgului mentionat, "implica introducerea unui corp strain in organism, iar rezultatele sunt mai putin estetice".

Fata de grasimea injectata in fese, proteza poate lasa sa se intrevada conturul ei in timpul efectuarii anumitor miscari.

Pentru acest tip de interventie, e necesara o spitalizare de la 24 la 48 de ore, iar costurile sunt destul de piperate.

Sport pentru cresterea masei musculare

Genuflexiunile, ca sa luam doar un exemplu, sunt, prin excelenta, exercitiul bun pentru fese. Stati cu picioarele departate cat latimea umerilor. Intindeti bratele in fata, indoiti genunchii la un unghi de 90 grade, pastrand spatele drept, apoi reveniti in pozitia initiala. Faceti trei serii de cate 20 de repetitii.

Alte sporturi sunt la fel de cunoscute pentru intarirea musculaturii picioarelor si a feselor: mersul pe jos, inotul, bicicleta, gimnastica, voleiul etc.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#sfaturi frumusete femei, #trucuri fese plate, #chirurg estetician , #placere