Mai multa concentrare, mai putin sex

Marti, 10 Martie 2009, ora 12:24
3844 citiri
Mai multa concentrare, mai putin sex
Foto: Wiseupjournal.com

Persoanele care se concentreaza foarte mult asupra performantelor lor sexuale vor fi inhibate si nu se vor simti bine in timpul partidei. Cu cat se gandesc mai mult la ceea ce au de facut cu atat placerea dispare.

Cercetatorii britanici au confirmat stiintific sfaturile tuturor sexologilor, care recomanda personelor inhibate sa nu se gandeasca la nimic in timpul partidei sexuale si sa incerce sa se relaxeze mai mult, informeaza Livescience.

Femeile se gandesc mai mult la impresia pe care o lasa partenerului si nu se pot relaxa in totalitate. Mai mult, studiile cercetatorilor au aratat ca ele isi pierd interesul pentru imbunatatirea vietii sexuale.

La studiu au participat 20 de femei fara probleme de sanatate. Ele au trebuit sa urmareasca mai multe emisiuni sportive, de divertisment si filme pentru adulti.

In timpul in care urmareau programele, medicii au analizat activitatea cerebrala si raspunsul organelor sexuale la acesti stimuli.

Rezultatele inregistrate au aratat ca femeile s-au gandit la imaginea lor din timpul unei partide sexuale si nu la dorinta indusa de catre imaginile urmarite.

"Cele mai multe femei s-au intreabat daca ele reactioneaza normal la anumite gesturi, daca ceea ce simt este corect sau ar trebui sa isi schimbe modul in care reactioneaza la mangaierile partenerilor", a spus unul din conducatorii studiului, medicul Leah Millheiser.

Expertii au sfatuit persoanele care se concentreaza prea mult in timpul partidelor sexuale, in special femeile, sa traiasca momentul si sa se bucure de placerea sexului.

"Mai putina concentrare si mai mult sex. Acesta este sfatul meu pentru cele mai multe femei care isi fac anumite asteptari inainte de inceperea partidei sexuale si pe parcursul ei nu vor decat sa indeplineasca aceste obiective", a mai spus Millheiser.

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
#sex, #sanatate, #dragoste, #concentrare, #partida sexuala , #placere