Semne care iti pot arata daca va fi buna in pat

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 20:36
9878 citiri
Semne care iti pot arata daca va fi buna in pat
Lionsledbysheep

Cei mai multi dintre barbati se gandesc la cat de buna in pat ar putea fi femeia care le place chiar si inainte sa se infiripe un sentiment sau chiar si fara ca ea sa le sugereze ca si-ar dori cumva o apropiere fizica.

Dincolo de faptul ca acest concept este oricum relativ, fiind conditionat de mai multi factori, specialistii sunt de parere ca se poate totusi estima cat de cat cum va fi o femeie in ce priveste acest capitol.

"Este foarte greu de evaluat", a declarat Helen Fisher, antropolog la Universitatea Rutgers, autoare a volumului "Why we love" ("De ce iubim"), dar nu este imposibil.

Astfel, dupa cum arata menshealth.com, iata cateva indicii in acest sens.

1. Cat de repede se hotaraste

O femeie care stie ce vrea si spune rapid ceea ce vrea chiar si atunci cand este vorba de lucruri simple poate fi mai buna in pat decat una care se gandeste mult inainte sa hotarasca ceva (e vorba in general de aspecte marunte ale vietii, nu de decizii importante).

"Preferintele oamenilor in pat sunt la fel de variate ca cele pentru mancare. Unele femei vor actiuni mai directe, altele vor ceva mai delicat", spune Fisher.

2. Cum mananca

Fii atent la felul in care mananca. Daca savureaza placerea gustului si are chiar si o senzualitate in modul de a tine furculita spre exemplu sau de a lua o felie de paine, atunci sunt mai multe sanse ca ea sa te incante in pat. Daca mananca incet este probabil sa ii placa sa faca dragoste intr-un mod mai complex, care sa presupuna mai multa atentie acordata celuilalt, preludiu, romantism. In cazul in care mai mult infuleca, este posibil sa fie mai directa si mai putin sensibila.

3. Ce inghetata prefera

Aici este vorba mai mult de compatibilitate. Un studiu realizat cu ajutorul a 720 de persoane, cu varste intre 24 si 59, in care au fost corelate si comparate date despre preferintele in ce priveste diferite arome de inghetata si date despre relatia din care faceau parte persoanele participante, a scos la iveala faptul ca exista o legatura intre acestea.

Spre exemplu, iubitorii de inghetata cu aroma de cafea (care sunt seducatori, dar si dramatici) sunt mai compatibili cu cei care prefera inghetata de capsuni.

4. Cum merge si se misca

Daca felul in care merge si limbajul nonverbal seamana cu ale tale atunci sunt mai multe sanse sa va potriviti in ce priveste latura sexuala. Spre exemplu - daca tu esti mai lent din fire, iar ea este plina de energie si chiar agitata, atunci este mai putin probabil sa va potriviti.

5. Cum se poarta cand te saruta

O femeie care poate fi grozava in pat isi foloseste intreg trupul cand saruta, nu doar buzele (isi trece palmele peste corpul tau, se lipeste de tine, se joaca cu parul tau, etc).

6. Cum danseaza

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute semne in acest sens insa este mai mult un mit. Mai exact, daca o femeie danseaza bine nu inseamna si ca este buna in pat insa are un plus deoarece inseamna ca este intr-o forma fizica buna si are ceva mai multa incredere in sine.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#semne buna pat, #semne femeie buna pat , #placere