Sapte secrete de stiut despre sex

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 18:25
11728 citiri
Sapte secrete de stiut despre sex
foto: sciencedaily.com

Femeile nu le spun intotdeauna partenerilor lucrurile care le plac sau le deranjeaza. Iata cateva secrete bine pastrate, oferite de un specialist in domeniu, Dr. Rajan B. Bhonsle.

Convorbirea ca afrodisiac

Pentru femei este foarte important sa vorbesti cu ele si sa se simta iubite. O conversatie buna in timpul plimbarilor sau atunci cand va relaxati, poate fi un bun afrodisiac, scrie Times of India.

Un barbat trebuie sa ii spuna partenerei cat de mult o iubeste, acest lucru fiind o asigurare din partea lui catre femeie. Astfel de declaratii facute in momentele intime pot reprezenta si o legatura la nivel psihic intre parteneri.

Femeile sunt ingrijorate in privinta felului cum arata

In cuplurile mai vechi, este posibil ca femeile sa creada despre partenerii lor ca nu le mai plac la fel ca inainte.

Apare astfel si o retinere de a se dezbraca si vor face acest lucru doar pe intuneric. Nu trebuie sa ii spuneti cat este de minunata, daca nu este asa.

Insa, nu trebuie nici sa ii spuneti ca nu mai este atragatoare. Puneti in evidenta aspectele care o fac atractiva.

Activitatile zilnice influenteaza sexul

Barbatii au tendinta de a separa lucrurile negative care li se intampla in timpul zilei de activitatea sexuala. Femeile au nevoie de experiente placute in timpul zilei pentru a avea parte de partide de sex pe masura.

Modul cum este tratata va influenta felul in care ea se comporta in pat. Cuvintele urate, jignirile, neatentia si criticile pot avea urmari neplacute si pot face ca o femeie sa nu se implice si sa nu fie pasionala in pat.

Orgasmul nu este o necesitate

Multi barbati cred ca a fi bun la pat inseamna sa aduci o femeie in punctul de climax al actului sexual. Astfel de momente sunt minunate, dar nu sunt neaparat necesare.

Multe femei simt presiune din partea partenerilor si chiar se simt obligate sa aiba orgasm.

Sexul nu trebuie sa fie ceva serios

Jocul este o parte esentiala a momentelor intime. Multi barbati sunt prea seriosi in privinta sexului. Uita sa rada, sa faca glume si sa fie romantici. Atitudinea ludica aduce relaxare si nu ii mai tine pe parteneri sub tensiune.

Femeilor le plac atingerile non-sexuale si tandretea

Ele apreciaza foarte mult momentele cand sunt tinute in brate, vor sa fie sarutate si tinute de mana. Multe spun ca partenerii nu au astfel de gesturi decat in timpul preludiului.

Barbatii trebuie sa simta bucuria atingerii. In acest scop, partenera ii poate face barbatului un masaj si ii poate mangaia parul si fata cu tandrete. Astfel, el incepe sa simta placerea unor astfel de atingeri non-sexuale.

Atitudinea tandra dupa sex este importanta

Dupa consumarea momentelor intime, femeile au nevoie de tandrete. Unele femei se plang de faptul ca barbatii adorm imediat. Cauza este nivelul foarte crescut de endorfina.

Dupa momentul de intensitate maxima, sistemele din corpul barbatilor au brusc o activitate mai lenta. In cazul femeilor, acest lucru se intampla gradual.

Dupa ce adoarme, partenera il poate tine in brate si il poate trezi dupa cateva minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sex secrete preludiu, #orgasm Rajan Bhonsle , #preludiu
Comentarii
Poza sosodve
sosodve
rank 2
Fratilor barbatilor; eu va spun una si buna; poti manca un sac de sare si barbatu' habar n-are de fapt ce vrea femeia?