Secretul sanilor: Atractie, fascinatie si curiozitate

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 12:39
11299 citiri
Secretul sanilor: Atractie, fascinatie si curiozitate

S-au scris asa multe despre sanii femeilor incat unii cred ca stiu totul. Dar, chiar si asa, barbatii tot mai citesc cu placere, femeile din curiozitate, copiii pentru ca n-au voie, iar batranii fara un scop precis.

Cele de fata culese de Infoniac nu fac decat sa treaca in revista cateva curiozitati, care nu sunt interzise nimanui, dar tot adultii sunt baza.

1. Un san cantareste in medie o jumatate de kilogram si contine 4-5% din cantitatea de grasime a intregului corp.

2. S-a estimat ca numarul femeilor care si-au implantat sani artificiali se ridica, la nivelul globului, intre 5 si 10 milioane. Varsta medie la care ele isi fac aceasta operatie este 34 ani si numai una din zece femei se opereaza inainte de a fi nascut primul copil.

3. Peste 6% din femeile operate sunt nemultumite de rezultat si se intorc la doctor ca sa fie retusate sau sa le fie extirpat siliconul.

4. In Evul Mediu, cei mai apreciati sani erau cei de mici dimensiuni, departati unul de altul si cu "privirile" divergente. Aflam aceste detalii atat din documente literare, cat si din cele pictografice.

5. In epoca de aur a saloanelor romantice, erau la moda sanii voluminosi, instalati pe o silueta grasuta si plina de viata. Tot din literatura si pictura aflam.

6. Cand au aparut primele implanturi chirurgicale, medicii au folosit in acest scop materiale improvizate, cartilaje de animale, bile de sticla sau faina de cauciuc, care au dus la rezultate dezastruoase.

7. Greutatea sanilor creste pe masura ce femeia inainteaza in varsta. In tinerete, sanii sunt alcatuiti din glande mamare, grasime si colagen. Cu timpul, grasimea inlocuieste colagenul si glandele mamare, dar nu este capabila sa asigure forma tantosa de altadata. Ca urmare, sanii se flescaiesc.

8. Sanii se pot flescai si in tinerete la unele fumatoare, intrucat substantele chimice din tigari afecteaza calitatile elastice ale tesuturilor.

9. In mod obisnuit, pe sfarcul sanului cresc cateva fire de par, cel putin doua si cel mult cincisprezece. Specialistii nu recomanda smulgerea lor. Acest lucru desensibilizeaza respectiva zona cu proprietati erogene.

10. Despre sfarcurile care privesc divergent (unul la faina, altul la slanina) se spune ca posesoarea lor este voluptoasa si cu inclinatii spre perversiuni sexuale.

11. Se stie ca uneori sfarcurile sanilor cunosc si ele fenomenul erectiei, ca si penisul. Fenomenul este inexistent la femeile care au alaptat.

12. Pentru ca sanul sa-si mentina forma, specialistii recomanda ca femeile sa-l tina sprijinit de o perna, atunci cand dorm pe o parte.

13. Dimensiunile celor doi sani nu sunt riguros egale, cel stang fiind mai mare decat cel drept. Nu va speriati, diferenta este inobservabila.

14. Sanii sunt foarte sensibili la razele ultraviolete. Chiar daca purtati sutien pe plaja, este bine sa aplicati o crema pe piele. Se zice ca nudismul pe plaja este una din cauzele cancerului mamar.

15. Despre trimamelare (femeile cu trei sani), s-a scris mult, dar ele nu au fost dovedite. Legendele celtice amintesc depre Sfanta Gween, dar si de altele: Guenole, Jacut si Venec. In capela din Briec (Bretania, Franta) sfanta Venec este reprezentata intr-o statueta cu trei sani. Specialistii n-au identificat in ultimele secole un caz care sa fie probat credibil.

16. Specialistii au observat insa ca, la majoritatea mamiferelor, numarul de sani este dublu fata de numarul puilor produsi la o nastere (in medie). Concluzia: femeia este programata sa nasca un copil. Cazul gemenilor este o exceptie care confirma regula.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#sani secrete, #sani silicon, #marire sani, #sani lasati, #sani istorie , #sani