Ziare.com

Cum privesc barbatii sexualitatea feminina

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 15:56

   

Cum privesc barbatii sexualitatea feminina
Barbatii si-au infrant pornirile animalice, cand vine vorba de femei, stiind sa aprecieze mai mult frumusetea degetelor unei doamne decat alte atuuri evidente ale seductiei feminine, precum sanii sau soldurile.

Rezultatele unui studiu recent, efectuat pe 5.000 de barbati din Australia, China si Japonia, carora li s-au aratat cate 1.000 de fotografii ale unor femei, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, imbracate numai in lenjerie intima, au reprezentat o surpriza totala.

Pusi sa aleaga cele mai atractive imagini, din punct de vedere sexual, peste 60% din subiecti au ales femei cu maini lungi, frumoase, cu degete delicate.

Restul de 40% din raspunsuri au fost impartite, in ordinea preponderentei statistice, pentru ochi, fata, buze, sani, picioare si solduri.

Concluzia studiului, enuntata cu "jumatate de gura", a fost ca, in ciuda aparenteleor animalice, majoritatea barbatilor au gusturi mai rafinate.

Concluziile studiului au fost publicate in revista "Journal of Evolutionary Biology", (Jurnalul Biologiei Evolutionare), in numarul din octombrie 2010, iar specialistii sunt de parere ca datele obtinute sunt la acelasi nivel riguros cu lucrarile epocale ale doctorilor William H. Masters si Virginia E. Johnson, care in perioada 1957-1990 au pus bazele cercetarilor moderne avansate in domeniul sexualitatii umane, stabilind majoritatea factorilor fiziologici de atractie erotica.

Lucrarile "clasice" ale doctorilor Masters si Johnson, "Human Sexual Response", (Raspunsul Sexual Uman), din 1966 si "Human Sexual Inadequacy", (Inadecvarea Sexuala Umana), din 1970, citeaza, in mai multe capitole, posibilitatea unei abateri de la linia de atractie sexuala animalica, considerata de multi ca fiind unica forta motrica a procreerii umane, dar nu au putut face cercetari minutioase in acest sens din cauza limitarilor clinice de la Universitatea George Washington, din Missouri, unde lucrau.

Fiziologia si psihologia umana mai au inca de dezvaluit multe secrete, fapt pentru care dictonul medical, stabilit de Sigmund Freud, (1856-1939), in 1915, in care afirma ca "principalul organ sexual este creierul", va continua sa ramana valid.

Nota: "Jurnalul Biologiei Evolutionare" este publicat sub auspiciile Societatii Europene de Biologie Evolutionara si continutul acestei publicatii se pune in domeniul public numai la doi ani dupa publicare. Universitatile si institutele de cercetari stiintifice au acces imediat la toate articolele.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4100 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Evocare

Ea era frumoasă ca umbra unei idei, -
a piele de copil mirosea spinarea ei,
a piatră proaspăt spartă
a strigăt dintr-o limbă moartă.

Ea nu avea greutate, ca respirarea.
Razandă si plangandă cu lacrimi mari
era sărată ca sarea
slăvită la ospete de barbari.

Ea era frumoasă ca umbra unui gand.
Intre ape, numai ea era pămant.

poezie de Nichita Stănescu

 

barbatii si sexul ,,,cu femei!

youtube irina loghin - of of tanta mea ........fragment , 1982 , caseta audio pe viu.LIVE
http://www.youtube.com/watch?v=YW6AE84kc7A&feature=related

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor