Secrete pentru a cuceri o femeie (partea I)

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 11:11
11534 citiri
Secrete pentru a cuceri o femeie (partea I)
Foto: topnews.in

Cei care vor sa cucereasca o femeie, dar nu au aproape niciodata succes, pot sa obtina ceea ce vor daca stiu cum sa abordeze o asemenea provocare.

Multi se intreaba de ce barbatii nepoliticosi si agresivi au succes mai mult si reusesc sa aiba aproape orice femeie isi doresc. Toti pot avea succes in plan amoros, fara a imprumuta si trasaturile mentionate mai sus, scrie Men's Health. Iata cateva retete de obtinere a succesului:

Increderea

Este foarte important ca orice barbat sa aiba incredere in propriile forte si sa fie impacat cu el insusi si cu aspectul lui fizic. Fiecare isi poate gasi propriile argumente si se poate gandi la ce vrea, atat timp cat obtine o incredere deplina in el insusi.

Invaluirea

In nicio situatie nu trebuie sa arati ca esti disperat sa obtii ceva anume. In acest caz, vei fi ignorat si toate femeile se vor feri de tine. In al doilea rand, femeilor nu le plac barbatii care se plang tot timpul. Barbatilor care se vor cuceritori nu le sunt permise momente de slabiciune in fata reprezentantelor sexului frumos. Totul trebuie sa fie placut si fara o stare de tensiune.

Secretele si indrazneala

Nici problemele pe care le ai la serviciu nu trebuie dezvaluite unei femei. Totul este sa te concentrezi asupra intalnirii cu ea. Daca ai in fata o femeie frumoasa, nu incerca tot timpul sa ii faci pe plac. Nu uita ca nu trebuie sa fii extrem de politicos tot timpul si iti sunt permise unele mici glume sau rautati pe seama ei. Astfel, vei arata forta, dominare si stapanire de sine.

Glumele

Momentele in care va amuzati amandoi arata ca aveti o legatura si sunteti pe aceeasi lungime de unda. Daca se intampla asa ceva, atunci ai sanse mari sa primesti mai mult de la ea. Gandeste-te la cateva intamplari amuzante, nu insista asupra bancurilor. Daca vrei sa o inviti la tine acasa, fa-o tot in gluma, caci adevarul poate fi deghizat si astfel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#tehnici cucerire femei, #cum cuceresti femei, #sfaturi seductie pentru barbati , #seductie