Inca doriti, si la 60 de ani. Celebritati care-si sfideaza varsta (Galerie foto)

Joi, 26 Iunie 2014, ora 16:46
4705 citiri
Inca doriti, si la 60 de ani. Celebritati care-si sfideaza varsta (Galerie foto)
Foto: CNN

Sunt multi cei care considera ca depasirea pragului de 60 de ani nu are cum sa mai aduca nimic bun din punct de vedere fizic. Din fericire, nu sunt putini nici cei care dovedesc contrariul, aratand ca varsta e doar un numar, iar farmecul nu are legatura cu aceasta.

Hollywood-ul e un loc unde densitatea oamenilor frumosi e mai mare decat in alte parti. Meryl Streep, Helen Mirren, Jane Seymour, Goldie Hawn sau Pierce Brosnan, Jeff Bridges, Sting sau Richard Gere sunt numai cateva exemple de vedete trecute de 60 de ani, dar care inca pot fi considerate sexy.

Susan Sarandon este, fara indoiala, o femeie frumoasa. Actrita in varsta de 67 de ani e de parere ca senzualitatea tine mai mult de atitudine decat de goliciune. "Sunt fericita sa ma stiu dorita", a declarat recent actrita, conform CNN.

Jaclyn Smith, in varsta de 67 de ani, fost inger al lui Charlie, nu s-a considerat niciodata un sex-simbol, desi nu o data a fost numita asa.

Richard Gere, in varsta de 64 de ani, a fost desemnat de People "Cel mai sexy barbat in viata" in 1999. Actorul nu a fost insa parasit de sarm niciodata.

Helen Mirren este dovada vie a faptului ca nu exista data de expirare pentru frumusete. Chiar si la 65 de ani, actrita reuseste sa fie provocatoare, fara a pierde insa din rafinament.

In urma cu patru ani, aceasta a reusit sa se situeze in fata unor frumuseti precum Megan Fox in clasamentul celor mai sexy femei in viata realizat de Esquire.

Celebritati foarte sexy, chiar si dupa ce au nascut (Galerie foto)

In varsta de 60 de ani, Pierce Brosnan nu se dezice nici acum de titlul primit in urma cu 12 ani de la revista People, acela de "Cel mai sexy barbat in viata". Fostul agent 007 a declarat recent ca se simte "confortabil" in pielea sa.

Pe Sting, ajuns la varsta de 60 de ani, il tine tanar sexul. Chiar daca nu toate povestile vehiculate in presa sunt adevarate - cum ar fi cea in care se spunea ca face sex tantric ore intregi cu sotia, Trudie Styler - artistul recunoaste ca sexul e o parte importanta din viata sa, o "joaca" vitala.

"Imi place 'teatrul' sexului. Imi place sa arat bine. Imi place sa ma imbrac frumos. Imi place sa o imbrac frumos...", a declarat el in 2011 pentru Harper's Bazaar.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#vedete sexy 60 ani, #actori sexy 60 ani, #vedete sexy varstnice, #actrite sexy 60 ani , #sex vedete